sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Rohto melkein 5 kk

Poutainen pikkupakkassää intoutti eilen ulkoiluttamaan myös kameraa päivälenkillä. Rohtolla tulee ensi viikolla ikää mittariin 5 kk, mukava ja mukiinmenevän näköinen pikkukaveri siitä on kehittynyt :) Tosin kaverit "keljuilivat" sitä eilen isopäiseksi, ja että aivan kuin se oisi fotoshopattu: penturopan jatkoksi liitetty aikuisen pää ;) Totta mooses, että Rohtolla on ikäisekseen vahva pää, mutta jospa tuo loppuroppa kasvais sen jossain välissä kiinni... Mielenkiintoista pitkästä aikaa seurailla pikkukoiran metamorfoosia näin jatkuvalla lähituntumalla. Pään jatkeena olevaan osioon on alkanut mukavasti kasvaa päälikarvaa niin, että kyljetkin alkaa pikkuhiljaa tummua. Viime viikolla mittailin Rohtolle korkeudeksi jotain 44-45 cm, pitää tulevalla viikolla mittailla vielä uudemman kerran ja yrittää hankkiutua puntarillakin käymään.

Mullako muka iso pää?
...riippuu ihan näkökulmasta ;-D

Seisomapotretteja, turkin tummumistodisteita


2 kommenttia:

  1. Rohto on tosi kaunis. (Voiko tai saako miehestä sanoa, että kaunis?):)Vankkaa päätä autaa varmasti häivyttämään omalta osaltaan myös vankka turkki, joko Rohtolle varmaan kasvaa samaan tahtiin kuin kroppa muutenkin vankistuu.

    VastaaPoista
  2. Terveisiä rättiväsyneeltä Niuniulta! Blogi siis löytyypi osoitteesta (pentutreffit ennätin jo päivittää): http://niuniunurkka.blogspot.com :) t. Elina ja Niuniu

    VastaaPoista