maanantai 19. lokakuuta 2009

Talven tuntua...

Viikonloppua Pulkkilassa. Nautiskeltiin talvisista maisemista...

Opetettu seisomaan hienosti? ...ei vaan Rohto-lintujentarkkailija ;)

Lamujokivarren rauhalliset vahdit
...ja vähemmän rauhalliset
Nautiskeltiin rohdoksia (ruusunkiulukoita), jotta taas jaksaa...
...tutustua talviurheilulajeihin


5 kommenttia:

 1. Oi, ihania kuvia! Mallit on söpöjä ja komeita ja ihanan talvinen tunnelma. Täällä on lunta vain hajuksi maassa, tosin silti oli tänään ihan jouluinen fiilis.

  VastaaPoista
 2. Sieltä se joulu hiipii, ja toivottavasti lumikin sinne etelään :) Voipa olla, että ehtii vielä täälläkin lumi sulaa monet kerrat maasta, mutta toivotaan, että tulisi taas kunnon talvi kuten viime vuonna!

  VastaaPoista
 3. Voi, lunta... Rohtostahan on kasvanut suorastaan varsin nätti ja Ravja tietysti, meidän paappa. Valloittavia tunnelmapaloja! Pikkujätkä nappaa lumipalloja yhtä komeilla hypyillä kuin Sarri-isänsä.

  VastaaPoista
 4. Juu, Rohto loikki isukin tassunjäljissä :-D Korvissakin olen näkevinäni hivenen samaa mallia kuin Sarrilla. Nätti, tasapainoisesti rakentunut poika se on omiin silmiini ja liikkuu erinommaisesti - tosi puolueettomia ja päteviä arvioita ;) Isopäiseksi sitä on muutama sanonu, päästänsäkö se jumitti Lunan masussa? Noh, mahtu tuo "isopää" kuiteskin tunkemaan päävärkkinsä uudenuutukaisen koirahäkin kalterien välistä autossa, vaan mahtu se onneks pakittamaan sen poiskin...

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia! Maunolla on samanlainen lintujenbongaus-asento kuin Rohtolla. Harmittaa aina kun ei ole kameraa silloin käsillä.. :)

  VastaaPoista