tiistai 29. joulukuuta 2009

Rohton jäljet joulukuussa

10.12. Rohton 11. jälki noin 3-senttiseen lumeen takapihalle, heikkoa tuulta. Jäljelle tuli ikää noin 5 minuuttia, pituutta n. 13 metriä, jäljellä satunnaisesti muutama nami ja jäljen päässä suljettu namirasia. Innokkaasti ja tarkasti Rohto teki taas hommia :)

29.12. Rohton 12. jälki meidän P-paikalle johtavalle tielle, joka oli vastikään aurattu lumesta, päällä ehkä sentti tai vähän vajaa pakkaslunta, heikohkoa tuulta ja heikkoa lumisadetta. Pituutta jäljellä n. 20 metriä, ikää 5 min, jäljellä satunnaisesti vajaa 10 pientä kinkkusiivun palasta ja lopussa iltaruoka rasiassa eli pari broiskun siipeä ja muutama muren samaa kinkkua kuin jäljelläkin. Taas hirmuinen into päällä, mutta jäljellä kulku oli yhtä hyörimistä ja pyörimistä ja pari kertaa Rohto oli lähdössä jäljeltä pois: lyhyessä hihnassa Rohto ei kuitenkaan päässyt erkaantumaan jäljeltä metriä-paria kauemmas ja jatkoi hommat loppuun asti. Jälki oli ehkä turhan vaikea kovan alustan vuoksi ja jäljellä olevat namit ehkä turhan herkulliset nälkäiselle pikkukoiralle aiheuttaen hirmuista hyörinää jäljen päällä - hyörinästä huolimatta suurin osa nameista taisi jäädä tälläkin kertaa paikantamatta loppuun asti Rohton jatkaessa etiäpäin. Jäljen pari viimeistä metriä meni kuitenkin suht tarkasti ja rasian Rohto hoksasi hyvin malttaen jäädä syömään ruoat nassuunsa.

1 kommentti:

  1. Tuollaista jojoiluahan se on, kun opetellaan uutta asiaa, välillä hyöritään eikä malteta keskittyä ja toisella kertaa ollaan niin päteviä että. Vaan jokatapauksessa, Rohto tuntuu saaneen juonesta kiinni, kyllä siitä vielä 'Suuri Jäljestäjä' tulee (tavalla tai toisella). Tsemppiä treeneihin! :)

    VastaaPoista