tiistai 2. maaliskuuta 2010

Onneton rakkaus

Muuten pyyhkii hyvin, mutta rakkauteni kohde, neiti Boa,
pysyy kylmänä vaikka millä rakkauven kielillä sille puheleisin...
Rakkaus ilman vastarakkautta pistää Rohton väliin vinGAHtelemaan ja HAUkahtelemaan turhautuneena! Mutta eipä hätää, turhaumia voi purkaa vaikkapa availemalla kaappeja ja kaivamalla esiin mielenkiintoisia tavaroita, kuten emännän huolimattomuuksissaan turhan saapusalle unohtamia alkaliparistoja. Samalla tulee aktivoitua kotiin saapuvaa emäntää konttaamaan pitkin lattioita patterijahdissa ja soittelemaan jälleen kerran puheluita erinäisiin paikkoihin... Säikähyksellä taijettiin tällä kertaa selvitä, mutta taidan nyt sitten vihoviimein ottaa yhteyttä sinne vakuutusyhtiöön...

4 kommenttia:

 1. Meillä on Umbralla vakuutus ja hyvä, että on ollut. Meillä Umbra ehti hankkia ne ensimmäiset silmävaivat ennen vakuutuksen ottoa, joten niitä se ei kata, mutta muuten kyllä. Viimeksikin, kun niiden vatsanväänteiden takia tuota ronkittiin, saatiin ihan mukava summa takaisin, itselle ei jäänyt maksettavaksi kuin n. puolet. Miä kyllä kiikutan noita aika helposti eläinlääkäriin, mutta kyllä meillä ainakin se vakuutus on joka vuosi maksanut itsensä takaisin.

  VastaaPoista
 2. Rohto on siellä ihan tosissaan ottanut asiakseen pitää immeisensä skarppina. Vaan on se vain kivan näköinen jäbä, ekakuvasta löydän jotain tuttua, mutta kuitenkin Rohto on niin kovasti nimenomaan itsensä näköinen. Ei enää viikkoakaan näkemiseen.... :)

  VastaaPoista
 3. Puuhakas nuori mies :D Siskolikkakin on makustellut jos jonkimmoista...viimeisimpänä saavutuksena pari palaa vanhaa tummaa suklaata, jotka roskiksesta oli onnistuneesti saalistanut. Noh, tästäkin selvittiin vain säikähdyksellä, mutta ihmisensä oppivat taas huolellisemmiksi!

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen rakkaus on usein sellainen yksipuoleinen kokemus. Jospa Rohtokin vielä löytää vuorovaikutustaitoisemman kumppanin tulevaisuudessa. :) Maunon kielisuudelmien kohteena toimii kahden euron köysilelu, jota on pitänyt trimmatakin ukon käsittelyjen jäljiltä. Tahtoo nyppiä suutelujen lomassa langanpätkiä rakkaastaan. :)

  VastaaPoista