keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Rohto 9 kk

Eilen (16.3) iltalenkillä

Juniori-iän saavuttanut Rohto tarjoili tänään 9 kk kekkereiden kunniaksi Stronghold-tyrmäystuopit turkissa häijjyilleelle täi-kansalle, myös Ravja-paappa osallistui baarimikkoilemaan kemuissa. Täipesäkkeet visiteerasivat niin pikana eläinlääkäriasemalla, ettei tällä kertaa ehitty käymään puntarilla. Ei onnistunu lekuri löytämään eläväisiä koirien pehkosta. Viikko "karanteenia" pitäisi kuulemma riittää, saatiin kuitenkin kotipakettiin varulta kuukauden kuluttua tarjoiltavat santsiannokset. Täytyy kyllä kehua Ohtosen kärsivällisyyttä antaa käsitellä itseään: nyt lekurilla että kotosalla se on jaksanut olla paikoillaan kiltisti piiiitkälliset täitten tihrustamistuokiot, kamman kanssa on saanut heilua ihan rauhassa. Ja mikä ilahuttavinta, lekurikäynnillä Rohto ei näyttänyt muistelevan pahalla menneitä (kuukauden takaista leikkuuoperaatioon liittyen) vaan reippaili uteliaana koko pikaisen visiitin :) "Kuupäivän" kunniaksi käytiin pitkä iltalenkki myös kameraa ulkoiluttaen, ilta-aurinko saatteli menomatkaa, palatessa taivaalla kellotti uuden kuun sirppi.
Tänään iltalenkillä


Possunokka
Risusavottaa

Naakka-vahit

2 kommenttia:

  1. No huh, kyllähän on poijjasta komia kasvanut! Ja häntäkin on oikein kunnon kettuhäntä. Onnea ysikuiselle! t. Elina & Neiti Niu

    VastaaPoista
  2. Rohto kiittää, ja treffais mieluusti pitkästä aikaa Niuniuta, sitten kun ollaan varmuudella päästy noista viholaisista eroon!

    VastaaPoista