keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Hyvää vuoden alkua!

Pitkästä aikaa kuulumisia. Vuoden vaihde sujui meidän lauman osalta perinteisen rauhallisesti: evakuoiduimme mummolan korpimaisemiin. Muutamat ilotulitteet saatiin tuta pikkulenkillä ennen auton starttaamista: Oo ei noteerannut niitä mitenkään, sillä haisteltavana oli Riella-neidon tienposkeen jättämät ihanat juoksutuoksut. Ravja siirtyi lähituntumaan. Ensimmäiset 30 km ajomatkasta Rohton osastolta kuului säännöllisin väliajoin haikea Ouuuu-uu-uuuu-uuuuuu.... Juoksunartut on joulun molemmin puolin aiheuttaneet lemmentuskia Oo:lle. Mummolassa vietettin rauhallinen viikonvaihde tunnelmoiden vielä jouluisessa pirtissä, löhöillen, syöpötellen ja ulkoillen. Alla muutamia kuvia, lisää kuvatunnelmia: http://mrr.kuvat.fi/kuvat/

Hirvisuolla


Myyrästäjät

Kintaskingi
Jouluista pirtin tunnelmaa


3 kommenttia:

  1. Täälläkin pitkästä aikaa kuvia! On se Rohto vaan edelleen niin komia, ihan aikuisen koiraherran näköinen jo. Onko vähän Ravjaa isompi vai näyttääkö vaan silta? Niuniulta vuhinoita molemmille koiramiehille sinne!

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva, että täältäkin löytyi päivityksiä pitkästä aikaa! Rohto näyttäisi miehistyneen ihan hurjasti taas sitten viime näkemän. Upea turkki! Mutta tuo pönötyskuva suon laidalta (3. kuva ylhäältä) - ilme ja olemus näyttää niin kovin tutulta, voisi hyvin olla Noita :) Ravjalle ja Rohto-Ohtoselle rapsutuksia ja kapsutuksia täältä Jyvskylästä!

    VastaaPoista
  3. Kyllä Ravja on isompi, se vaan on vähän kauempana tuossa kuvassa. Rapsutuksia sekä Niuniulle että NOitalle :)

    VastaaPoista